facebook

Progarm L - V : 10 - 17 • Contact: 0745616960

Alegeti limba:

ecosmetice.eu îți oferă posibilitatea să comanzi creme și uleiuri de la Dr.Kelen, îți alegi produsele dorite și apeși butonul Adaugă în coș. 
Vei fi direcționat la pagina coșului de cumpărături, unde ai posibilitatea să revezi comanda, după care te rugăm să completezi câmpurile formularului de comandă.
- datele personale
Completează datele personale în formularul din pagină. Numărul de telefon este foarte important, deoarece vei fi contactac telefonic pentru confirmarea comenzii.
- adresa de livrare
Adresa de livrare este adresa la care va fi trimisă comanda ta.
- modalități de plată
Ai mai multe modalități de plată: ramburs sau prin virament bancar (în avans).
Comanda minimă este 100 Ron+Tva

Transportul coletelor:
- se efectueaza prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier
- este GRATUITA pentru comenziile peste 400 Ron în orașele din aria de acoperire Fan Courier.
- comenzile mai mici de 400 Ron, costul transportului este 25 Ron, pentru locațiile unde firma de curierat Fan Courier NU facturează taxă suplimentară - http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf

Termen de livrare: între 24 - 48 de ore, coletele trimitem din Oradea 

Prețurile de pe ecosmetice.eu nu includ TVA.

Conditii de returnare:
Puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului de catre client (conform OUG nr. 34/2014 – privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii), fara nici o explicatie , in acest caz:
- noi va vom returna intreaga suma platita de dvs. 
- costul transportului va fi acoperit de dvs.
- va trebui sa completati un Formular de retragere - https://www.trusted.ro/wp-content/uploads/2014/10/model-retragere-trusted.pdf
Procedura de retur:
- ne trimiteti (prin curier) produsele pe adresa  Qualia Srl, Str Jean Jaures nr 10, Oradea, tel: 0745-616960
- dupa primirea coletului  verificam produsele si va trimitem banii in termen de 5 - 7 zile calendaristice (termenul maxim legal este de 14 de zile).
Este recomandabil ca produsul returnat sa fie in cutia sa originala,  impreuna cu factura.
Pentru informatii suplimentare rog sa ne contactati pe 0745-616960.

Termeni si conditii
 
Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui web site prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui web site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare.
S.C. Qualia S.R.L. in calitate de autor/proprietar/administrator al web site-ului www.ecosmetice.eu  isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui web site, precum si Politica de Confidentialitatesi Termenii si Conditiile de Utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Conditii si Modalitati de Plata
 Modalitatile de plata acceptate sunt:
- virament bancar in avans
- plata ramburs prin  curier rapid


Drepturi de Autor
 S.C. Qualia S.R.L respecta drepturile de autor si este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei Romane si Internationale. in lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea S.C. Qualia S.R.L. Eventualele probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala se pot raporta la adresa de mail lajos.kassai@gmail.com


Conditii de Utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre S.C. Qualia S.R.L. pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil" . S.C. Qualia S.R.L. nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.ecosmetice.eu sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, S.C. Qualia S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. S.C. Qualia S.R.L Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. in cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat S.C. Qualia S.R.L. pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou cont.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii invederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicare 
Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale S.C. Qualia S.R.L. sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. S.C. Qualia S.R.L. isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Politica de Confidentialitate

Puteți să navigați prin site fără a ne spune cine sunteți și fară a dezvălui nici o informație personală despre dumneavoastră. 
Informațiile pe care ni le furnizați (trimițând o comandă) vor fi stocate și procesate.

Datele cu caracter personal sunt acele date care pot fi folosite la identificarea unei persoane sau firma, 
ca de exemplu nume, prenume,CUI, adresă de facturare sau de livrare și orice altă adresă fizică sau de email.

Datele personale furnizate de dumneavoastră vor fi folosite pentru a:
-facilita onorarea comenzii dumneavoastră și a vă oferi serviciile de care aveți nevoie,
-confirma și urmări comanda dumneavoastră,
-răspunde la întrebările și dorințele dumneavoastră,
-îmbunătăți site-ul nostru, serviciile și ofertele noastre


Legislatie

Termenii si Conditiile de Utilizare se supun legislatiei Romane. in caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Qualia S.R.L. in cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. Qualia S.R.L.

Modificari a preturilor si serviciilor oferite

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, intrerupe temporar sau definitiv serviciile pe care le oferim fara un anunt prealabil. Nu suntem raspunzatori catre utilizatorii site-ului si nici catre parti terte de prejudiciile pe care asemenea curs de actiune il atrage. 

Conciliere

In cazul in care va confruntati cu o problema ce nu pare a fi rezolvabila prin email sau prin discutii cu persoana cu care discutati, puteti apela la administratorul companiei pentru o conciliere gratuita la adresa de mail sau la telefon din sectiunea contact